Rörmokare Dalarna

Plötsligt står du där, vattnet forsar över fötterna och paniken sprider sig. Men lugn, hjälpen är inte långt borta. Alla behöver någon gång en duktig och flink rörmokare. När nöden är som kanske störst finns vi på Montins Rör till er tjänst.

Ingen går och väntar på att vatten eller avloppet ska gå sönder. När det sker blir det oftast som en total överraskning. Fel på vatten och avlopp är sådant som påverkar vardagen väldigt mycket. Det är därför viktigt att de blir åtgärdade så snart som möjligt.

Efter att du har tagit kontakt med oss ska allt gå väldigt smidigt. Våra kunder kan känna sig säkra på att vi kommer till undsättning så snart som möjligt. Söker du en rörmokare i Dalarna med erfarenhet och kunskap så är Montins Rör det rätta valet.

Vi kan stoltsera med en mångårig erfarenhet. Detta har gett oss kunskap om de flesta vatten eller avloppssystem som finns. Varken äldre eller de modernaste är ett problem för oss. En duktig VVS-montör ska kunna utföra alla tänkbara jobb.

Vi utför både installationer, reparationer och service i hem och byggnader. För oss är det viktigt att utföra arbetet i ert hem med största respekt för privatlivet. Vi utför självklart alla arbeten efter branschreglerna och sätter alltid kundens behov i centrum.

Våra kunder kan alltid känna trygghet i att vi ger en prisuppgift före arbetet utförs. Vi är branschanslutna och därför gäller alla försäkringar. Detta är ett problem om man anlitar någon som inte är det eller som arbetar svart. Går något fel så har ni väldigt svårt att få rätt. Det kan bli väldigt dyrt i längden. Så var inte snål mot ert hem, låt proffsen göra det tunga jobbet.

Begär kostnadsfri offert

Montins Rör Badrumsrenovering Falun